Portrætfotograf

Mit navn er Kirsten Hyldager og jeg er uddannet fotograf fra Key Point Photography Academy i Odense 2016.

Jeg har altid intereseret mig for at fotografere sidenløbende med, at jeg har været ansat mange år i det danske sundhedsvæsen./uddannelsessystem.

En kombination af at være sygeplejerske harmonerer rigtig fint med at være professionel portrætfotograf idet begge erhverv hander om at kunne lide at kommunikere med andre mennesker – og det kan jeg.

Mennesker der ønsker at blive fotograferet af mig skal føle sig godt tilpas når de bliver fotograferet – der skal være tillid, åbenhed og tryghed i samarbejdet.
Som Alice på 76 år udtrykker det: ”Kirsten – du fotograferer med hjertet – det kan man se på dine billeder, folk føler sig godt tilpas”

Det er netop det der er min mission – at kunderne føler sig godt tilpas når de skal fotograferes, samtidig med at de bagefter modtager billeder af høj kvalitet.

At blive fotograferet hos mig skal være så enkelt som muligt. Derfor er det dine ønsker og behov der danner rammen om vor aftale. Således  har jeg ikke pakkerløsninger hvor antallet af fotograferinger/billeder er given på forhånd.